Kortnija Lova tiks ieslēgta klīnikā (7)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Skandalozajai dziedātājai Kortnijai Lovai nākamos sešus mēnešus nāksies pavadīt klīnikā, kur ārstē no narkotiku atkarības. Kurta Kobeina atraitnei vēl ir paveicies, jo viņai draudēja 180 dienu cietumsods.

41 gadu vecā bijusī grupas "Hole" līdere, kas iepriekš narkotiku reibumā ne reizi vien pārkāpusi likumu un rīkojusi skandālus un grautiņus, klīnikā dzīvo jau pēdējo mēnesi – pēc tam, kad augustā viņa atzina, ka pārkāpusi nosacītās atbrīvošanas noteikumus un atkal lietojusi narkotikas. Tomēr Losandželosas tiesas tiesnesis Rends Rubins bijis žēlsirdīgs, uzsverot, ka pēdējā mēneša laikā Lova aktīvi ārstējusies un izdarījusi pirmo lielo soli ceļā uz atteikšanos no narkotikām.

Tagad dziedātājai visu laiku būs jāuzturas klīnikā, laiku pa laikam viņai tiks veikti narkotiku lietošanas testi, un, ja Lovu atkal pieķers, no sēdēšanas aiz restēm viņai būs ļoti grūti izvairīties. Tiesa arī nospriedusi pagarināt pārbaudes laiku līdz 2007. gada martam. "Liels jums paldies, jūsu godība," uz spriedumu reaģējusi mūziķe, kuras pavadītāji aizliedza nepiederošajiem pārvietoties vienā liftā ar Lovu un pat grūstīja kādu reprotieri, kas to mēģināja darīt.

Gaidāms, ka jau drīzumā Lovai atkal būs jāstājas tiesas priekšā. Pagājušās nedēļas nogalē kļuva zināms, ka mūziķe Kristine Kinga, kuru Lova piekāva pagājušā gada aprīlī, iesniegusi prasību tiesā. Incidents notika, kad K. Lova atrada K. Kingu sava drauga mājās – labākus argumentus, lai atrisinātu domstarpības, kā viskija pudeli un svečturi viņa izvēlēties nevarēja, un tagad K. Kinga pieprasa naudas kompensāciju par savām ciešanām. "Reuters", kas informē par šo prasību, neprecizē, cik lielu naudas summu pieprasa K. Kinga.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu