Kristina Agilera "pārdodas" par 2 miljoniem (42)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Popdīvai Kristinai Agilerai samaksāti gandrīz divi miljoni eiro par trīs dziesmu izpildīšanu krievu miljardiera un modeles kāzās, vēsta britu tabloīds "The Sun".

Agilera uzstājās ceremonijā Francijas dienvidu pilsētā Antibā Krievijas bankas "MDM Bank" vadītāja Andreja Meļņičenko un modeles Aleksandras Koktovičas kāzās.

"The Sun" vēsta, ka Agilerai samaksāti 1,8 miljoni eiro (1,3 miljoni latu) par mazāk nekā stundu ilgu darbu daudzu slavenību apmeklētajā laulību ceremonijā.

Baumo, ka starp kāzu viesiem bijis Krievijas prezidents Vladimirs Putins un futbola kluba "Chelsea" īpašnieks Romans Abramovičs. Viņiem uzstājās arī tādas mūzikas superzvaigznes Vitnija Hjūstone, Enrike Iglesiass un viņa tēvs Hulio Iglesiass.

"Tas viņiem noteikti izmaksājis [vismaz] 30 miljonus eiro (21 miljonu latu). Tās lika Viktorijas Bekhemas kāzām izskatīties kā [parastai] laulību reģistrācijai," intervijā tabloīdam sacīja kāds no kāzu viesiem. "Kāzas notika kapelā, kas tika demontēta Krievijā un pārvesta uz Franciju."

Komentāri (42)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu