Harija Potera filmā piedalīsies "Pulp" un "Radiohead" (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Grupas "Pulp" dziedātājs Džārviss Kokers ar "Radiohead" zvaigznēm Filu Selveju un Džoniju Grīnvudu piedalīsies jaunajā filmā par jauno burvi "Harry Potter And The Goblet of Fire" ("Harijs Poters un Uguns biķeris"), tēlojot maģisko grupu "Weird Sisters", vēsta "contactmusic.com".

Sākotnēji bija iecerēts, ka grupu tēlos "Franz Ferdinand" dalībnieki, tomēr skotu grupai nelabprāt nācās atmest šo ieceri, jo mūziķi bija pārāk aizņemti ar savu koncertturneju.

Kā ziņots, filma "Harry Potter And The Goblet Of Fire" nonāks uz ekrāniem šā gada beigās. Jauno burvi Hariju Poteru atkal tēlo Daniels Redklifs, bet viņam līdzās darbojas Ruperts Grints un Emma Vatsone, kas tēlo viņa draugus Ronu Vīzliju un Hermioni Grendžeri.

Potera jauno aizstāvi pret tumsas spēkiem Trakaci Mūdiju tēlo Brendons Glīsons, kurš ir piedalījies tādās filmās kā "Troy", "Cold Mountain" un "The Village". Savukārt Miranda Ričardsone tajā tēlos maģiskā laikraksta žurnālisti Ritu Skīteri, bet Potera mīlestības Čo Čanas lomā iejutīsies Keitija Luna.

Filmas režisors ir Maiks Ņūels, kurš vadīja arī komēdijas "Four Weddings and A Funeral" uzņemšanu.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu