P Diddy kļūst par Diddy (19)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Slavenais hiphopa mākslinieks Šons Kombs (Sean Combs) jeb plašāk pazīstams kā P Diddy atkal mainījis savu skatuves vārdu un, atmetot "P", kļuvis tikai par Diddy.

Kombs pastāstīja, ka viņa vecais vārds ir radījis daudzus pārpratumus un viņš nolēmis to vienkāršot. 2001. gadā mākslinieks jau mainīja savu vārdu no Puff Daddy uz P Diddy.

Reperis atklāj, ka bieži viņa vārds daudziem cilvēkiem licis mulst: "Neviens īsti nezināja, kā mani uzrunāt," viņš komentē. "Es novēroju, ka cilvēki, mani pirmo reizi satiekot, jūtas neērti, nezinādami, kā mani uzrunāt."

"Arī pats vienā brīdi sāku apjukt - zvanot kādam, reizēm nākas papūlēties, lai apskaidrotu, kas ir zvanītājs. Tagad - pieci burti un miers. Diddy."

"Diddy" pastāstīja, ka viņa jaunais vārds tiks oficiāli atklāts, kad viņš vadīs "MTV Video" mūzikas balvu pasniegšanas ceremoniju 28. augustā.

Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu