Dzintaru koncertzālē uzstāsies Kristīna Orbakaite (22)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

14. augustā Dzintaru koncertzālē uzstāsies populārā Krievijas popzvaigzne Kristīna Orbakaite.

3. jūnijā Krievijas labākajām grupām un izpildītājiem tika pasniegtas „Muz-TV 2005” prēmijas par sasniegumiem populārajā mūzikā pēdējā gada laikā. Jau drīz pēc tam Latviju bija ieplānojuši apmeklēt divi no šīs prēmijas laureātiem. Jūnija sākumā pārpildītu Dzintaru koncertzāli pulcēja nominācijā „Labākais dziedātājs” uzvarējušais Valērijs Meladze, un jau augustā turpat uzstāsies „Labākās dziedātājas” titula ieguvēja Kristīna Orbakaite.

Allas Pugačovas slavenā meita vienmēr spējusi pierādīt, ka var ko sasniegt ar saviem spēkiem bez mātes ietekmes. 1982. gadā 11 gadu vecumā Kristīna Orbakaite debitēja psiholoģiski grūtā lomā Rolana Bikova filmā „Putnubiedēklis”. Līdz šim viņa filmējusies jau septiņās kinofilmās, deviņās televīzijas filmās un seriālos, spēlējusi teātra izrādēs. Kristīnas Orbakaites muzikālā karjera sākusies pirms trīspadsmit gadiem - šajā laikā viņa ierakstījusi vairākus soloalbumus un ļoti daudz koncertējusi. Ilgi viņa nodarbojusies arī ar baletu, ko nācies pamest, piedzimstot pirmajam dēlam, taču izsmalcinātā graciozitāte un plastiskums joprojām papildina dziedātājas sievišķīgo tēlu. Kristīna saņēmusi virkni balvu gan par aktiermeistarību, gan par izsmalcināto ģērbšanās stilu, gan, protams, par sasniegumiem mūzikā.

Pēdējoreiz dziedātāja viesojusies Rīgā 2004. gada februārī. Latvijas publika, ko lielā mērā raksturo inteliģence un laba orientēšanās dažāda veida mūzikā, Krievijas dziedātājiem šķiet saistoša, tādēļ tie labprāt šeit uzstājas atkārtoti.

Arī šogad Kristīna Orbakaite dodas koncertturnejā pa Baltijas valstīm, lai tiktos ar sava talanta cienītājiem un izpildītu gan nesen sacerētas, gan jau labi pazīstamas dziesmas. Latvijas skatītājiem būs iespējams noskatīties dziedātājas uzstāšanos 14. augusta vakarā Dzintaru koncertzālē. Biļetes uz to nopērkamas "Biļešu servisa" kasēs.

Komentāri (22)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu