Toms Krūzs bildina draudzeni (18)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Holivudas galvenais sektants Toms Krūzs bildinājis savu draudzeni Keitiju Holmsu Parīzes Eifeļa tornī 17.jūnija rītausmā.

"Šodien ir lieliska diena, es esmu saderinājies ar fantastisku sievieti," stāstīja Toms Krūzs (42) agri piektdienas rītā. Viņa saderinātā Keitija Holmsa (26) turpat demonstrēja lielu dimanta gredzenu. "Tas bija agrā rītā Eifeļa tornī, es vēl neesmu gulējis," atzina aktieris. Atbildēdams uz jautājumu, kādēļ tieši Parīze ir izvēlēta par bildināšanas vietu, Krūzs pastāstīja: "Es nekad nesmu bijis Eifeļa tornī. Tā tomēr ir Parīze, te ir skaisti, te ir romantika."

Pagaidām Krūzs nekomentēja iespējamo kāzu datumu: "Pa vienai lietai reizē. To izlems Keitijas tēvs." Uh, sektantiem viņu tradīcijas ir svēta lieta.

Krūzs uzturas Parīzē, lai reklamētu Spīlberga jauno filmu "War of the Worlds", kas filmēta pēc Velsa tāda paša nosaukuma romāna.

Aktieris ir precējies divas reizes - ar Mimi Rodžersu un Nikolu Kidmenu. No pēdējās viņš šķīrās 2001.gadā, kopā pavadījis vairāk nekā 10 gadus. Laulībā ar Kidmenu viņiem ir adoptēti divi bērni. Sākot ar 2001.gadu, Toms bija kopā ar aktrisi Penelopi Krusu, ar kuru pašķīrās pēc trīs gadu kopdzīves 2004.gadā. Savukārt Keitija Holmsa pirms nepilna gada pameta savu draugu pēc piecu gadu ilgām attiecībām.

Komentāri (18)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu