Zvaigžņu karu" fani ar paštaisītiem "gaismas zobeniem" (7)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Divi britu "Star Wars" ("Zvaigžņu kari") filmu fani guva smagus ievainojumus, izveidojot paši savus gaismas zobenus no fluorescējošas gaismas caurulītēm, pildītām ar šķidru kurināmo.

20 gadus vecs jaunietis un viņa 17 gadus vecā draudzene filmēja imitētu cīņu, atveidojot notiekošo pēdējā Džordža Lukasa dubultās triloģijas filmā "Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith" ("Zvaigžņu kari: III daļa - Situ atriebība").

Abi jaunieši atdarināja vienu no jaunās filmas galvenajām cīņām - gaismas zobenu kauju starp Īvena Makgregora atveidoto Obi Van Kenobi un Heidena Kristensena tēloto Anakinu Skaivokeru.

Jaunieši guva smagus apdegumus, jo viņu paštaisītie "zobeni" uzsprāga. Abi imitēto kauju arī filmēja ar kameru. Kopš svētdien notikušā incidenta puisis un meitene atrodas Hertfordšīras slimnīcā.

Jaunās filmas ietekme ir vainojama ne tikai savainojumu gūšanā, bet arī par vairākām laupīšanām. Tā, piemēram, Ilinoisas štatā un Floridā policija par uzbrukumiem un laupīšanām meklē filmas iedvesmotus likumpārkāpējus, kas valkā ļaunā varoņa Dārta Veidera ķiveres.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu