Uz lielajiem ekrāniem sirsnīga piedzīvojumu filma

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
“Barvedis” (“Alpha”)
“Barvedis” (“Alpha”) Foto: kadrs no filmas

No 31. augusta Latvijas kinoteātros sāk izrādīt sirsnīgu un aizraujošu piedzīvojumu filmu visai ģimenei - “Barvedis” (“Alpha”), pārsteidzošu stāstu par to, kā cilvēks satika savu labāko draugu.

Filmas darbība risinās vēlīnajā ledus laikmetā Eiropā. Kāds jauneklis, pirmo reizi dodoties medībās kopā ar savu cilti, tiek smagi ievainots un atstāts nomirt. Tomēr viņš izķepurojas un attopas pilnīgi viens skarbos un nepielūdzamos apstākļos. Līdzīgs liktenis lemts kādam ievainotam vilkam, kad abu ceļi satiekas. Soli pa solim pieradinot no bara noklīdušo vilku, viņš iegūst uzticamu draugu, ar kuru kopā tiek pārvarētas neskaitāmas grūtības un atrasts ceļš mājup, pirms iestājas nāvējošā ziema.

Populārajā filmu novērtēšanas interneta vietnē Rotten Tomatoes, kur filmas izvērtē skatītāji un profesionāli filmu kritiķi, piedzīvojumu filma “Barvedis” ieguvusi atzinīgu vērtējumu - krietni virs vidējā rādītāja un atzinību par to, ka tā krietni atšķiras no citām šovasar uz lielajiem ekrāniem skatāmām filmām.

Piedzīvojumu filmu “Barvedis” režisējis Alberts Hjūss (“Īlaijas grāmata”). Drosmīgo jaunieti tēlo 22 gadus jaunais aktieris - Kodijs Smits-Makfī (“Ielaid mani”), citās lomās - Johanness Heikurs Johannesons (seriāls “Troņu spēle”), Nataša Malte (“Elektra”) un Leonora Varela (“Asmens II”).

Piedzīvojumu filmas “Barvedis” reklāmas rullītis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu