„Jumprava” prezentēs albumu (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

4. jūnijā Valmieras rokfestivāla laikā grupa „Jumprava” prezentēs savu jauno albumu „INKARMO”. Albumā būs dzirdamas 13 dziesmas, tai skaitā arī dziesma „Inkarmo”, kuras vārdu autors ir „The Hobos” līderis Rolands Ūdris.

„Albuma nosaukuma ideja nāk no Ūdrīša, kurš izskaidro nosaukumu „INKARMO” kā „laiks un vieta, kurā pašreizējā momentā atrodamies”,” informē Aigars Krēsla.

„Tehnika attīstās, un mēs izmēģinām dažādas tās sniegtās iespējas, tomēr paliekot pie „Jumpravas” tradicionālā skanējuma, kurš grupas cienītājiem jau ir pazīstams 20 gadus,” stāsta A. Krēsla, piebilstot, ka albums kā ierasts būs latviešu valodā.

„2005. gads ir „Jumpravas” jubilejas gads. Šis albums savā ziņā ir atskaite par pirmajos 20 grupas pastāvēšanas gados paveikto. Tas ir veltījums „Jumpravas” klausītājiem un laikam, kas nav atstājis mūs vienaldzīgus,” stāsta A.Krēsla.

„13. maijā grupai „Jumprava” iznāk arī DVD albums, kurā iekļauti „Jumpravas” dziesmu videoklipi un koncertu ieraksti, kas vairāk nekā divu stundu ilgā muzikālā ceļojumā atgriezīs mūzikas baudītājus šķietami tālajā 1985. gadā un soli pa solim tuvinās šodienai,” stāsta A.Krēsla.

„DVD albumā būs gan visiem zināmi hiti, gan citas, ne mazāk populāras dziesmas, kuras katra savā laikā satricinājušas Latviju,” informē A.Krēsla.

Atgādinām, ka šogad Valmieras rokfestivāls notiks 4. jūnijā, nevis maija pēdējā sestdienā, kā tas notika līdz šim. Šādas izmaiņas veiktas, lai izvairītos no aukstiem laika apstākļiem, jo šogad neparasti vēlu iestājās pavasaris. Festivāla sākums plkst. 15.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu