Džūlijas Robertsas krūtis (29)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nupat notikušajā "Oskara" balvas ceremonijā Džūlija Robertsa bija ieradusies ar netradicionāli lielu un platu kleitu.

Izrādās, ka pēc dzemdībām viņai stipri palielinājušās krūtis. Tas nebūtu nekas neparasts, tomēr nepalika nepamanīts žurnālistu un sanākušo slavenību vidū. Arī aktrises vakartērps vēl vairāk uzsvēra krūšu formu skaistumu. Pļāpājot ar paziņām pēc ceremonijas, Džūlija sacīja par savu kleitu: «Tas ir vienīgais tērps, kas ir spējīgs noturēt manas krūtis.»

Opras Vinfrijas šova reportieris jautāja, vai tā ir taisnība, ka viņas krūtis ir kļuvušas lielākas, Robertsa atbildēja: «Jā. Tas nav nekāds joks.» Uzreiz piebilstot: «..es esmu ļoti laimīga ar maniem bērniem. Tas vienkārši ir veids, kā cilvēkiem atgādināt, ka es neesmu mirusi, bet gan nupat dzemdējusi.»

Cik zināms, aktrise intensīvi apmeklē aerobikas un nedaudz arī jogas nodarbības, lai atgūtu auguma formas, kas ļautu turpināt karjeru Holivudā. Iepriekš Robertsa apgalvoja, ka pārtrauks filmēšanos un tuvākos piecus gadus veltīs bērnu audzināšanai. Tiesa, kādā intervijā pagājušā gada novembrī aktrise apgalvoja, ka par to pāragri runāt, bet viņa, iespējams, izskatīs piedāvājumus filmām. «Tā ir mana vislabākā loma,» par dvīnīšu dzimšanu sajūsmināta stāsta aktrise. Robertsa (37) apprecējās ar kinooperatoru Deniju Moderu (35) 2002.gadā.

Komentāri (29)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu