Geji uzskata Marlonu Brando par seksīgāko vīrieti (10)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Leģendārais aktieris Marlons Brando, kurš pagājušajā gadā astoņdesmit gadu vecumā nomira, homoseksuālistiem paredzētajā žurnālā "Gay Times" atzīts par visu laiku seksīgāko vīrieti.

Brando ar savu šarmu aptaujas otrajā vietā atstāja Polu Ņūmenu, kuram astoņdesmit gadi apritēs nākamo trešdien. Marlons Brando kļuva par elku piecdesmito gadu Amerikā ar lomām tādās filmās kā "A Streetcar Named Desire" un "The Wild One", kurā viņš lielākoties bija redzams ādas apģērbā uz motocikla. Žurnāla pārstāvis norādīja, ka Brando ir unikāls pats savā "personīgajā kategorijā".

Tomēr žurnāla lasītāji pierāda, ka nepavada visu dienu, skatoties vecas filmas, jo trešajā vietā aptaujā par seksīgākajiem vīriešiem ierindojās Holivudas aktieris Kolins Farels. Viņš nesen tēloja biseksuālo Maķedonijas valdnieku Aleksandru Lielo Olivera Stouna filmā "Alexander", kura ieguvusi iesauku "Alexander The Gay" ("Aleksandrs Gejs").

Tai pašā laikā futbola zvaigzne Deivids Bekhems, kurš tika uzskatīts par potenciālu aptaujas līderi, ierindojās daudz zemākā pozīcijā. "Deivids Bekhems tomēr ir noslīdējis zemākā vietā, iespējams, viņa pārlieku lielās izrādīšanās dēļ," uzskata žurnāla pārstāvis. "Lai nu kā - paldies Dievam, ka viņa slava ir aizēnojusi viņa šausmīgās sievas popularitāti."

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu