Silvestra Stallones māte piedalās realitātes šovā (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Holivudas zvaigznes Silvestra Stallones māte ir pievienojusies savai bijušajai vedeklai Bridžitai Nīlsenai britu televīzijas šovā "Celebrity Big Brother".

71 gadu vecās astroloģes Žakvelīnas Stallones ierašanās bija pārsteigums arī astoņiem sākotnējiem šova iemītniekiem, kuri sāka dzīvot kopā pagājušo ceturtdien. Par to, ka Stallones māte iegūs 50 000 sterliņu mārciņu (50 500 latu) lielo balvu, brokeri liek likmes 8 pret 1.

Viņas dēla divus gadus ilgās laulības laikā ar Nīlsenu aktiera māte bija izteikusies, ka gribētu, lai notiek zemestrīce un Nīlsena iekristu krāterī. Pāris izšķīrās 1987.gadā.

Vislabāk brokeri vērtē "Holby City" zvaigznes Džeremija Edvardsa izredzes uz uzvaru 18 dienas ilgajā šovā - kā 2 pret 1. Piektdien šova slavenie dalībnieki pirmo reizi balsos par tiem iemītniekiem, kuriem, viņuprāt, būtu jāpamet "Big Brother" šovs. Tie divi dalībnieki, kuri iegūs visvairāk balsu, tiks pakļauti sabiedriskajam balsojumam.

Šova dalībniekiem tika pateikts, ka jaunpienācēja Stallone ir imūna pret izvirzīšanu izbalsošanai, taču viņa būs tiesīga "ietekmēt" pārējo lēmumu. No katra skatītāju zvana, kas maksā 50 pensus (aptuveni tikpat santīmu), deviņi pensi tiks novēlēti cunami katastrofā cietušo atbalstam.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu