Kortnija Lova strādā pie jauna albuma kopā ar Billiju Korganu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dziedātāja Kortnija Lova kopā ar savu bijušo draugu grupas "Smashing Pumpkins" līderi Billiju Korganu strādā pie jauna soloalbuma, kas iznāks nākamgad.

Lova pie jaunā albuma, kuru viņa grib ierakstīt sieviešu cietumā, cer strādāt kopā ar producentiem Riku Rubinu vai Danielu Lanoisu.

"Šim cietuma ierakstam es gribu spēlēt kopā ar Deivu [Navaro], es gribu spēlēt ar Lisu [Leveridžu - Lovas grupas "The Chelsea" ģitāristi], un es gribu spēlēt ar ["Jane''s Addiction" bundzinieku] Stīvenu Perkinsu," Lova pavēstīja intervijā "RollingStone.com".

Dziedātāja sacīja, ka dziesmas ir "stāstošākas, akustiskākas", un atklāja, ka kopā ar Korganu strādā pie Boba Dilana dziesmas "Tangled Up In Blue".

Lova stāstīja, ka, pagājušajā gadā pārstājot spēlēt, viņa bijusi "slinka un "pēc-traumatiska"" un viņai bijis "kokaīna sabrukums", taču tagad viņa grib atkal nodoties mūzikai.

Kurta Kobeina atraitne atzina, ka vēlas koncentrēties uz savu karjeru, un pašlaik notiekot sarunas par pirmstiesas izlīgumu divās pret viņu ierosinātajās lietās, kuras izskatīt tiesā paredzēts nākamgad.

"Es visu šo laiku neņēmu rokās ģitāru. Es nolaidos līdz tādam līmenim, ka tas sāk mani satraukt. Šī ir pirmā reize manā dzīvē, kad es esmu rakstījusi mūziku ar kādu, nedarot daudz vairāk darba, cik man tiek piedēvēts," Lova komentēja sadarbību ar Korganu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu