Ugunsgrēks Londonas viesnīcā liek kinozvaigznēm bēgt (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Londonas viesnīcā "Claridge" ceturtdien izcēlies ugunsgrēks, kas licis no ēkas glābties amerikāņu aktierim Džimam Kerijam, bet Bredam Pitam un Metam Deimonam atcelt tajā ieplānoto preses konferenci.

Džims Kerijs Londonā ieradies, lai reklamētu savu jauno filmu "Lemony Snicket''s A Series of Unfortunate Events", kurā stāstīts par trim bērniem, kas zaudē savus vecākus ugunsgrēkā. "Visa filma ir par ugunsgrēku un katastrofu, un te es pieceļos šorīt, lai ietu uz preses konferenci, un pēkšņi mana viesnīca deg. Es stāvēju uz balkona kā tāds dumiķis un kliedzu pilnā balsī," par saviem piedzīvojumiem stāstīja Kerijs. "Neviens mani neizglāba, neviens neatnāca. Man nācās pašam meklēt izeju," sūrojās aktieris. Tomēr Kerijs savus piedzīvojumus vērtē pozitīvi un uzskata to par labu zīmi. Savukārt Bredam Pitam un Metam Deimonam bija jāatceļ tajā pašā viesnīcā paredzētā preses konference jaunas filmas "Ocean''s Twelve" reklamēšanai.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu