"M-Pact" mūziķi atzinīgi vērtē "Cosmos" sniegumu (1)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pasaulē populārās vokālās grupas "M-Pact" mūziķi, kas 8. decembrī ar koncertu viesosies Kongresu namā, atzinīgi novērtējuši Latvijas vokālās mūzikas kolektīva "Cosmos" sniegumu.

"M-Pact" dalībnieks Trists Ītans Kerls bijis patīkami pārsteigts, kad uzzinājis, ka Latvijā šobrīd vokālā mūzika ir ļoti populāra. Tomēr pieredzējušais mūziķis "Comos" puišiem neliedzis arī padomus: "Vienmēr pilnveidojiet repertuāru un vokālo mākslu. Jūsu vokālajiem ieročiem ir jābūt nepārvarami spēcīgiem. Dziediet kopā tik bieži, cik bieži vien iespējams, kā arī dalieties savā mūzikā ar visu pasauli. Nepietiek tikai ar to, ka māki nodziedāt citu sacerētas dziesmas, pašiem ir jāraksta savas melodijas. Tas ir īpaši būtiski!" Savukārt "Comos" dalībnieki atzinuši, ka noteikti apmeklēs "M-Pact" koncertu Rīgā. Zināms, ka "M-Pact" koncertā dziedās ne tikai popdžeza un sola mūziku, bet arī Ziemassvētku melodijas. "M-Pact" prestižo vietu vokālās džeza mūzikas vidē raksturo plašais starptautisko atzinību klāsts – "Acappella Community Awards" grupu atzina par labāko vokālā džeza grupu, tāpat kolektīvs izpelnījies "Samie Awards" gada mākslinieku titulu. Grupa dibināta 2001. gadā Sietlā, tās sastāvā darbojas seši puiši ar bagātīgu balss klāstu. Grupa atskaņo elitāru vokālo džeza mūziku, kas guvusi ne tikai profesionāļu atzinīgu novērtējumu, bet arī komerciālus panākumus. Karjeras laikā "M-Pact" koncertējuši kopā ar daudzām pasaulslavenām mūzikas zvaigznēm - Šerilu Krovu, Bobiju Makferinu, Reju Čārzlu un Vudija Hermaņa orķestri. Biļetes uz "M-Pact" koncertu iespējams iegādāties "Biļešu servisa" tirdzniecības vietās.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu