"M-Pact" koncertam Rīgā gatavojas īpaši rūpīgi

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pasaulē populārā vokālās mūzikas grupa "M-Pact" koncertam Rīgā gatavojas īpaši rūpīgi, jo agrāk veiksmīgi koncertējuši Igaunijā, tādēļ uzskata, ka Baltijas valstu publika ir zinoša un ar labu muzikālo gaumi.

Kolektīva vokālists Trists Ītans Kerls koncerta rīkotājiem paziņojis, ka grupa ir ārkārtīgi lepna par Baltijas valstu iedzīvotāju augstvērtīgo muzikālo gaumi. Grupas mūziķi vēl tagad saņemot cildinošas vēstules no Igaunijas. "Baltijas iedzīvotāji ir ļoti jauki cilvēki, turklāt viņi ļoti kaislīgi uzņem vokālo mūziku. Kad runājam par vietām, kur mums vislabāk ir paticis uzstāties, mēs vienmēr atceramies, ka jauki būtu atgriezties Baltijā," pavēstīja Kerls. "M-Pact" prestižo vietu vokālās džeza mūzikas vidē raksturo plašais starptautisko atzinību klāsts - "Acappella Community Awards" grupu atzina par labāko vokālā džeza grupu, kolektīvs izpelnījies arī "Samie Awards" gada mākslinieku titulu. Grupa dibināta 2001.gadā Sietlā, tās sastāvā darbojas seši puiši ar bagātīgu balss materiālu. Grupa atskaņo elitāru vokālo džeza mūziku, kas guvusi ne tikai profesionāļu atzinīgu novērtējumu, bet arī komerciālus panākumus. Karjeras laikā "M-Pact" koncertējuši kopā ar daudzām pasaulslavenām mūzikas zvaigznēm - Šerilu Krovu, Bobiju Makferinu, Reju Čārzlu un Vudija Hermaņa orķestri. Biļetes uz "M-Pact" koncertu par 12 latiem iespējams iegādāties "Biļešu servisa" tirdzniecības vietās. Grupas koncerts notiks 8. decembrī Rīgas Kongresu namā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu