Izpirktas sākuma biļetes uz "M-Pact" koncertu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"Rīgas Ritmi" paziņo, ka vairs nav pieejamas biļetes par Ls 7 un Ls 9 uz ASV a cappella grupas "M-Pact" koncertu, kas 8. decembrī notiks Kongresu namā. Pārdošanā vēl ir pieejamas koncertbiļetes par Ls 12.

„Šāda cilvēku atsaucība liecina par acappella milzu popularitāti ne tikai visā pasaulē, bet arī Latvijā,” saka koncerta organizators Māris Briežkalns. Viņš arī uzsver, ka "M-Pact" Latvijas koncertam gatavojas īpaši enerģiski. Patreiz grupa atrodas ASV koncerttūrē, novembra beigās sniegs četrus koncertus dzimtajā Sietlā, bet jau decembra sākumā viņi atklās savus Eiropas šovus ar koncertiem Baltijas valstīs un Itālijā. Jāatgādina, ka "M-Pact" sastāvā dzied seši izskatīgi puiši, kuri katrs ar savu vokālo devumu rada bagātīgu a cappella izpildījumu.

Viņi ir sadarbojušies ar Šerilu Krovu, Bobiju Makferinu, Izaku Heisu, Vudija Hermaņa orķestri u.c. Turklāt katra uzstāšanās puišiem ir kā labs pārbaudījums, ko spējis novērtēt arī Rejs Čārlzs, nosaucot grupu par sensacionālu atklājumu mūzikas pasaulē. Biļetes iegādājamas Kongresu nama kasēs, u/v Centrs, "Statoil" degvielas uzpildes stacijās un citās Biļešu servisa tirdzniecības vietās.

Vēl viens patīkams pārsteigums - Rīgas Ritmu meistarklašu dalībniekiem ieeja koncertā ir bezmaksas, piesakoties pa telefonu 7105216!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu