Jūlija Djadenko — "Miss World University 2004"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jauku dāvanu aģentūrai "Miss Latvija" Latvijas Republikas proklomēšanas svētkos ir sagādājusi Baltijas Krievu institūta Juridiskās fakuitātes Eiropas tiesību un starptautisko attiecību 3.kursa studente Jūlija Djadenko, kas ieguvusi "Miss World University 2004" titulu.

Konkurss notika Ķīnā 2004.gada 19.novembrī (www.wmu.or.kr). Jūlijas, kas dzimusi 1981.gadā, hobijs ir daiļslidošana, ar kuru jauniete nodarbojas no 3 gadu vecuma. Daiļslidošana ir visas ģimenes mīļākais sporta veids. Pirmās gaitas "Miss Latvija" skaistuma konkursos Jūlija izmēģināja, kad viņai bija 19 gadi, kļūstot par "Vicemiss Rīga". Pēc tam sekoja daudzi citi starptautiski konkursi: "Miss Internet 2001", "Best Model of the Wortd 000" (Turcija), "Miss Europe 2001" (Libāna), "Miss Tourism Planet 2002" (Grieķija), "Miss Tourism of the Globe" (Krievija), "Miss Nations 2001" (Brazīlija). Šogad, atgriežoties no mācībām ASV, kur Jūlija apmaiņas programmas ievaros mācījās West Florida Universitātē, Jūlija devās uz kārtējo konkursu "Miss World University", kurā arī uzvarēja. Jūlijas nākotnes plāni saistās ar labām sekmēm, pabeigt mācības augstskolā un atrast interesantu darbu — atbilsošu viņas specialitātei. Visvairāk par Jūliju pārdzīvoja viņas jaunākā māsa Kristīne Djadenko, kurai ir pazīstams šo konkursu drudzis. Vērojot māsas piedalīšanos konkursos, Kristīne nolēma iet māsas pēdās, piedaloties konkursā "Miss Rīga 2004", kurā ieguva "Vicemiss Rīga" titulu. Pēc šīs uzvaras Kristīne ir izbaudījusi starptautisko konkursu gaisotni, piedaloties konkursā "Miss Glob Internatinal" un "Miss Peace of the World", kuros ieguva titulētas vietas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu