Stīvijs Vonders saņems "Billboard Century Award" balvu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Prestižo "Billboard Century Award" balvu šogad saņems leģendārais soulmūzikas dziedātājs Stīvijs Vonders (Stevie Wonder). Viņa muzikālo ieguldījumu novērtēs šā gada "Billboard" mūzikas ceremonijā, kas norisināsies 8. decembrī Lasvegasā.

Vonders kļūs par trīspadsmito balvas ieguvēju. Pirms viņa šo godu izpelnījušies Džordžs Harisons (George Harrison), Badijs Gajs (Buddy Guy), Bilijs Džoels (Billy Joel), Džonija Mičela (Joni Mitchell), Karlos Santana (Carlos Santana), Čets Etkins (Chet Atkins), Džeims Teilors (James Taylor), Emilū Harisa (Emmylou Harris), Rendijs Ņūmens (Randy Newman), Džons Melenkamps (John Mellencamp), Enija Lenoksa (Annie Lennox) un Stings (Sting). "Man tas ir liels gods, nokļūt šādu izcilu mākslinieku pulkā," Vonders komentē. "Esmu ļoti pagodināts un apmierināts ar šo balvu." "Billboard" balva tika dibināta 1992. gadā, kad žurnāls atzīmēja savu simtgadi. Balvas iniciatori bija tā laika redaktori Timotijs Vaits un Hovards Lenders.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu