"Rīgas Ritmu" Ziemassvētku koncertā atkal skanēs a cappella (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgas Kongresu namā 2004.gada 8.decembrī uzstāsies vokālā džeza grupa "M—Pact" no ASV, kuru vokālais talants ticis novērtēts ne tikai ar daudzām perstižām balvām, bet arī ar ievērojamu klausītāju atbalstu visā pasaulē.

"Acappella Community Awards" ietvaros atzīti par labāko vokālā džeza grupu un "SAMIE Awards" atzīti par gada māksliniekiem, "M—Pact" ir viena no tām acappella grupām, kurai ir izdevies izpildīt elitāru vokālo mūziku, kas spēj gūt komericālus panākumus. 2001.gadā Sietlā dibinātā apvienība sajūsmina publiku tikai un vienīgi ar savām balsīm. Jāteic, ka Latvijas auditorijai acappella jau sen nav pārsteigums, jo līdz šim "Rīgas ritmi" ir aicinājuši "Take 6", "The New York Voices", "Flying Pickets", "Gold Company Sextet" un šo muzikālo virzienu Latvijā veiksmīgi pārstāv "Cosmos".

"M—Pact" sastāvā dzied seši izskatīgi puiši, kuri katrs ar savu vokālo devumu rada bagātīgu acappella izpildījumu. Viņi ir uzstājušies kopā ar Šerilu Krovu, Bobiju Makferinu, Reju Čārzlu un Vudija Hermaņa orķestri Turklāt katra uzstāšanās puišiem ir kā labs pārbaudījums, lai saglabātu laikraksta San Francisko "Chronicle" titulu — "... viena no labākajām pop—džeza grupām pasaulē".

Biļetes jau var iegādāties Rīgas Kongresu nama kasēs, u/v "Centrs", "Statoil" degvielas uzpildes stacijās un citās "Biļešu servisa" tirdzniecības vietās. Biļešu cena no Ls 7,— līdz Ls 20,—. "Rīgas ritmu" meistarklašu dalībniekiem ieeja koncertā ir bezmaksas, piesakoties pa telefonu 7105216.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu