Filips Kirkorovs apgāna iegūto balvu (16)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Filips Kirkorovs šogad ir kļuvis ne tikai par skandalozāko Krievijas mākslinieku, bet arī par visvairāk pārdoto. Nevadas lielākajā hallē "The Thomas And Mack", kurā risinājās ikgadējā "World Music Awards" balvu ceremonija, Kirkorovs saņēma kāroto statuetīti. Tiesa, Filips pret iegūto balvu neizturējās ar pienācīgu cieņu....

"Man ir ļoti patīkami saņemt šo balvu, kaut arī es aizeju no šovbiznesa ... jā, esmu pieņēmis šādu lēmumu. Pagaidām vien varu pateikt, ka šis nav punkts, bet gan daudzpunkts," vēršoties pie publikas, paziņoja Kirkorovs. Dziedātājs runāja krieviski, taču uzstājās spāņu valodā, izpildot Allas Pugačovas dziesmu "Trīs laimīgas dienas", tā kā ne visi klātesošie viņu šoreiz saprata. Starp citu, amerikāņu žurnālisti ir labi informēti par "". Pēc publikācijas "The Los Angeles Times" daudzi uzmundrinājuši mākslinieku, teikdami, ka "šie žurnālisti ir pretīgi un uzbāzīgi kā prusaki". Kirkorovs tik vien kā smagi nopūties un mulsi smaidījis. Kā izsakās daudzi mūzikas eksperti, tad ir pieņemts, ka minēto balvu jāsaņem komerciāli veiksmīgākajam valsts izpildītājam, taču pieredze rāda, ka to saņem katrs, kurš to vēlas. Atliek pārskaitīt pasākuma krājkasītē kādus 30 tūkstošus dolāru, un balva kabatā. Mūzikas pasaulē WMA balvas nozīme pielīdzināma nullei, tā vairāk kalpo sabiedrības krējuma ballītes vajadzībām. Interesanti, ka pirms vairākiem gadiem šo balvu aicināja saņemt Nikolaju Baskovu, kurš ierakstus nemaz daudz neizdod, viņš, būdams vieds vīrs, atteicās. Turpmākos gadus tika aicināta Valerija, Taty, kas arī neieradās uz minēto pasākumu. Pagājušogad WMA pagodināja Kristīna Orbakaite, acīmredzot šo "viltoto" balvu brauc saņemt tikai noteiktas ģimenes pārstāvji.

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu