Opra Vinfrija, sākot sezonu, dāvina skatītājiem jaunus auto (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu televīzijas šovu zvaigzne Opra Vinfrija sākusi sava pļāpu šova jauno sezonu, uzdāvinot katram studijā esošajam skatītājam jauno automašīnu.

Skatītāji, kas šoreiz bija tikai sievietes, kopumā saņēma 276 jaunus "Pontiac G6" sporta auto septiņu miljonu dolāru vērtībā. Autobūves kompānija "General Motors", kas sponsorēja pasākumu, uzskata, ka šai publicitātes akcijai būs pozitīvi rezultāti. "Oprah Winfrey Show" auditorija ir 30 miljoni amerikāņu katru nedēļu, un šovu skatās arī desmitiem citu valstu. Atklājot šovu, Opra uzaicināja 11 skatītājas uz skatuves, pārsteidzot viņas ar jaunām automašīnām. Visas pārējās skatītājas saņēma dāvanu kastītes, un šova vadītāja paskaidroja, ka kādā no tām ir divpadsmitais auto. Kad kastītes tika atvērtas, auditoriju pāršalca sajūsmas spiedzieni, jo visas dalībnieces bija saņēmušas pilno lozi. "General Motors" atzina, ka automašīnu kopējā vērtība atbilda 50 reklāmas klipiem, kas parādīti televīzijas skatāmākajā laikā. "Katrs var pasūtīt reklāmas raidlaiku, bet reti gadās izdevība par partneri iegūt personību ar Opras statusu," paskaidroja kompānijas pārstāvis.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu