Rammstein "popularizē" kanibālismu? (37)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vācu grupas Rammstein dziesma "Mein Teil" ("Daļa no manis") iespējams kļūs par vienu no gada skandalozākajiem ierakstiem Vācijā.

Dziesmā Rammstein apdzied bēdīgi slavenā kanibāla Armīna Meivesa un viņa labprātīgā upura attiecības. "Šodien es satikšos ar kādu kungu, kas vēlas mani apēst. Ēdienkartē iekļauti gan mīkstumi, gan cietumi. Tu - tas, ko tu ēd, un tu zini, kas tas ir. Tā ir daļa no manis," dzied grupas solists Tils Lindemans. Arī dziesmas videoversija atbilst skaņdarba saturam. «Mein Teil» vācu presē ir radījis diskusijas par dziesmas ētisko pusi - cik pamatota ir skaņdarba demonstrēšana televīzijā, kad to var redzēt arī bērni. Ierakstu izdevniecības "Polydor" pārsāvis apgalvo, ka nesaskata dziesmas klipā neko nelikumīgu. Skaņdarbs ir pirmais singls no Rammstein jaunā studijas albuma, un tas uzkāpis jau līdz Vācijas pārdotāko ierakstu topa otrajai vietai. Šobrīd grupa filmē jaunā singla "Amerika" videoklipu - abi minētie skaņdarbi tiks iekļauti mākslinieku jaunajā albumā «Reise Reise», ko plānots izdot 2. novembrī.

Komentāri (37)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu