Mels Gibsons – ietekmīgākā slavenība

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aktieris un režisors Mels Gibsons jaunā aptaujā atzīts par pasaules ietekmīgāko un arī pelnošāko slavenību. Un tas tikai pateicoties viņa filmai/versijai par Jēzus krustā sišanu, kas attēlota ar bezjēdzīgu anatomisku precizitāti. Stulbi.

48 gadus vecais skandalozās filmas "Kristus ciešanas" režisors aizvadītajā gadā sasniedzis vislielāko peļņu – 210 miljonus ASV dolāru. Žurnāla "Forbes" slavenību "Top 100" sestajā pozīcijā iekļuvusi Harija Potera autore Dž. K. Roulinga, salīdzinot ar iepriekšējās aptaujas 15. vietu. Kādreiz nabadzīgā vientuļā māmiņa pārdevusi 250 miljonus savu piecu grāmatu eksemplārus. Piektajā vietā ir britu rokmūzikas veterāni "The Rolling Stones." Ceturto vietu ieņem aktieris Toms Krūzs, kas bija 2001. gada ietekmīgākā slavenība, bet turpmākajos divos gados sarakstā neiekļuva. Pagājušā gada pirmās vietas ieguvēja Dženifera Anistone noslīdējusi uz 17. vietu, bet viņas vīrs Breds Pits ir 37. No saraksta pazuduši realitātes šovu zvaigznes Osbornu ģimene, kā arī reperi Eminems un Dr. Dre. Žurnāla "Forbes" ietekmīgāko slavenību "Top 10": 1. Mels Gibsons 2. Taigers Vudss 3. Opra Vinfrija 4. Toms Krūzs 5."Rolling Stones" 6. Dž. K. Roulinga 7. Maikls Džordans 8. Brūss Springstīns 9. Stīvens Spīlbergs 10. Džonijs Deps

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu