Hale Berija vēlas bērnu, kaut vai no mēģenes (11)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kaķsievietes lomas tēlotāja Hale Berija vēlas bērnu - vienalga, ar vīru vai ne. 37 gadus vecā Hale atklājusi, ka, tuvojoties 40 gadu slieksnim, viņa lūgs jebkuram, ar ko būs kopā, palīdzēt viņai tikt pie bērna.

Turklāt viņa norādīja, ka bērna tēvam nebūtu jāsniedz nekāda materiālā palīdzība bērna audzināšanai. "Man nav nepieciešams būt precētai, lai man būtu bērni," Opras Vinfrijas šovā sacīja Hale , kura nesen izšķīrās no neuzticīgā vīra Ērika Beneta. "Ja man divu gadu laikā nebūs vīrieša, tuvojoties 40 gadiem, - ja nebūs nopietna vīrieša, tad, lai arī ar ko es tad būtu kopā, es jautāšu, vai viņš vēlas bērnu." "Es parakstīšu papīrus, lai nodrošinātu, ka viņam nav jāmaksā ne centa," viņa sacīja, vēloties uzsvērt, ka tēvam nebūtu nekādas materiālas atbildības pret bērnu. Aktrise arī stāstīja par to, kā jutusies, tikai dažas dienas pēc "Oskara" balvas saņemšanas uzzinot, ka viņas vīrs - dziedātājs Ēriks Benets - pārkāpj laulību. "Es biju sagrauta. Es nevarēju saprast, kāpēc. Es nekad vairs neprecēšos. Esmu apmierināta pati par sevi," viņa teica.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu