Māmiņu seansā - komēdija „Gaišo atmiņu mūžīgais starojums” (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šonedēļ 27. maijā plkst. 13.45 "Coca-Cola Plaza" multipleksa 7. zālē māmiņas gaida komēdija ar drāmas elementiem „Gaišo atmiņu mūžīgais starojums”. Galvenajās lomās - Džims Kerijs un Keita Vinsleta.

Filmas „Gaišo atmiņu mūžīgais starojums” anotācija

Klementīnes un Džoela vētrainās attiecības ilgst jau vairākus gadus. Kādu dienu Klementīni TV raidījumā piesaista kādas firmas reklāma, kas piedāvā izdzēst atmiņas. “Lacuna Inc.” vēstī: “Kādēļ atcerēties postošas attiecības?” Klementīne nolemj izmēģināt šīs firmas pakalpojumu un izdzēst Džoelu no savas atmiņas. To uzzinājis, Džoels izmisumā arī nolemj izdzēst no savas atmiņas Klementīni un uzmeklē šīs ierīces izgudrotāju doktoru Merzviaku. Taču kad Džoela atmiņas viena pēc otras sāk izgaist, viņš no jauna izjūt agrāko mīlas kvēli un saprot, ka nevar draudzeni izmest no galvas. Prāta dziļumos Džoels mēģina bēgt no dzēšanas procedūras. Kad doktors ar savu komandu vajā Džoelu atmiņu labirintos, viņš cenšas ievilināt Klementīni tādos atmiņu fragmentos, kur tā nemaz neiederas, tā mainot lietu kārtību savās atmiņās…

Māmiņu seansā ir klusāka skaņa, lai neuztrauktu mazuļus, un vairāk gaismas, lai vajadzības gadījumā varētu bērniņus pārtīt. Māmiņām nav jāuztraucas par ratiņiem, jo tos var novietot zālē.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu