Māmiņu seansā - „Kārtējais pirmais randiņš”

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šonedēļ 20.maijā plkst. 14.00 "Coca-Cola Plaza" kompleksa 14. zālē sāksies Pītera Sīgala romantiskās komēdijas „Kārtējais pirmais randiņš” seanss. Galvenajās lomās - Adams Sandlers, Drū Berimora.

Filmas anotācija

Henrijs ir veterinārārsts Havaju salu ūdensparkā, kur viņš kopj un ārstē jūras dzīvniekus. Brīvajā laikā Henrijs aizraujas ar daiļā dzimuma atpūtniecēm – šie romāni ir īsi, jo, atgriežoties mājās, daiļavas Henriju līdzi paņemt nevar. Kādu dienu vietējā kafejnīcā Henrijs sastop līdz šim neredzētu meiteni un bez pūlēm saņem atļauju apsēsties pie viņas galdiņa. Henrijs saskaņā ar labākajām donžuānu paražām sarunā tikties arī nākamajā dienā. Atkal ierodoties kafejnīcā, izrādās, ka meitene viņu nepazīst! Henrija uzmācību apkārtējie iztulko diezgan negatīvi, tomēr viņam izdodas uzzināt, ka meitenei pēc avārijas zudusi atmiņa un viņa neatceras nevienu faktu, kas noticis pēc negadījuma. Katru rītu Lūsija pamostas tajā pašā dienā, kad notika liktenīgais brauciens. Dienu pēc dienas Henrijs cenšas pievērst meitenes uzmanību un panākt, lai viņa puisi neaizmirstu līdz ar pidžamas uzvilkšanu. Ja medicīna nespēj darīt brīnumus, varbūt to spēj mīlestība?

Māmiņu seansā ir klusāka skaņa, lai neuztrauktu mazuļus, un vairāk gaismas, lai vajadzības gadījumā varētu bērniņus pārtīt. Māmiņām nav jāuztraucas par ratiņiem, jo tos var novietot zālē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu