Stallone vadīs realitātes šovu par boksu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Holivudas grāvējfilmu zvaigzne Silvestrs Stallone, kas kļuva slavens ar boksera Rokija lomas atveidojumu, amerikāņu televīzijā producēs un vadīs realitātes šovu par jauniem bokseriem.

Televīzijas NBC jaunā šova uzvarētājs saņems vienu miljonu ASV dolāru un izdevību kļūt par profesionālu bokseri. Katru nedēļu notiks šova "The Contender" dalībnieku cīņas, un zaudētājam nāksies no šova aiziet. Šovu sāks rādīt nākamajā gadā. "Es gribētu šim šovam piesaistīt arī cilvēkus, kam nepatīk bokss, īpaši sievietes, jo būtībā tā būs arī drāma," sacīja 57 gadus vecais Stallone. "Visiem 16 dalībniekiem būs interesanti dzīvesstāsti un motīvi," Stallone sacīja, piedaloties preses konferencē kādā fitnesa gadatirgū Vācijā. Stallone rakstīja scenāriju un tēloja galveno lomu piecās filmās par Rokiju. Jau pirmā filma viņam atnesa divas Oskaru nominācijas. Filma 1977. gadā ieguva Oskaru labākā režisora un labākās filmas kategorijā. Pirmās filmas uzņemšanā tika ieguldīts aptuveni viens miljons dolāru, bet nopelnīti – 220 miljoni.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu