Mumiy Troll iegūst "Zelta disku" (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nepilna mēneša laikā, mūzikas ierakstu izdevniecībā „UPE” Baltijas valstīs izdotais krievu inteliģenti ironiskā rokapopa grupas MUMIY TROLL jaunākais albums, mūzika filmai „Pohititeli knig” (Grāmatu nolaupītāji), Latvijā pārdots virs 4000 kopijām, tadējādi iegūstot „ZELTA DISKA” statusu. Nopelnītās trofejas grupai tiks pasniegtas viņu koncerta laikā Rīgā šā gada maijā. Jaatzīmē, ka Krievijā šī ieraksta oficiālā tirāža šobrīd pārsniegusi 50.000.

Grupas ieraksts pilnībā tapis "Upes" studijā Siguldā. Pie pults strādājis Gints Sola ("Jauns Mēness", Ainara Mielava grupa), bet ierakstos piedalījušies arī citi Latvijas mākslinieki – Kaspars Tobis no grupas "Dzelzs vilks" (akordeons), Linda Leen (balss) un Yana Kay (balss). Albuma pirmais singls „Medvedica” stabili turas Latvijas radiostaciju topu pirmajos desmitniekos, bet Krievijas galvenajā komerciālajā radio „MAXIMUM” jau otro nedēļu ir Nr.1. Kā papildinājums albuma CD versijā būs pieejams arī skandalozu slavu ieguvušais, Latvijas studijā „Vilks Productions” veidotais dziesmas „Medvedica” videoklips. Filmēšana notika Rīgā. Par galvenajiem varoņiem kļuva gigantiskas cilvēka auguma lieluma lelles – lācis, lāču māte, gurķis un Buratino. Šis ir pirmais grupas video, kurā kadrā neparādās neviens no grupas dalībniekiem, taču "Mumiy Troll" klātbūtne klipā ir neapšaubāma un acīmredzama. Jāatzīmē, ka Krievijas mūzikas TV kanāli atteikušies to pārraidīt tajās diennakts stundās, kad to būtu iespēja redzēt nepilngadīgajiem.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu