Teātrim TT pirmizrāde - "Tiritomba 2"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Teātris TT iestudējis turpinājumu divas sezonas spēlētajai izrādei "Tiritomba jeb Zelta zivtiņa" un 8.februārī piedāvās pirmizrādi "Tiritomba 2 jeb Kas notiek pēc laimīgām beigām?" Par to informēja teātra producente Anna Putniņa.

Jaunā iestudējuma darbība noris sešus mēnešus pēc pirmajā izrādē kārotajām laimīgajām beigām. "Ir pagājis tik neticami garais pusgads, kad jau iepazītie personāži sākuši īsto dzīvi, to dzīvi, kurā jāsāk piemēroties otram, kurā nieki dažkārt izvēršas par nepārvaramām problēmām un neviļus rodas pat ķecerīgs jautājums: "Vai tās laimīgās beigas vispār bija?...". Šis ir stāsts par to, ka radīt laimes mirkļus ir tikai un vienīgi mūsu pašu spēkos, un paši vien mēs tos tik aizrautīgi arī graujam. Vai tāpēc, lai no jauna... gaidītu nākamās laimīgās beigas?" skaidroja Putniņa. Jaunās izrādes darbība noris tajā pašā mazajā krodziņā, un tā ir komēdija ar tiem pašiem jau iepazītajiem personāžiem. Lomās atkal būs Līga Liepiņa, Jakovs Rafalsons vai Juris Strenga, Anna Putniņa vai Esmeralda Ermale, Leons Leščinskis vai Arnolds Osis. Lugas autors un režisors ir Lauris Gundars, tērpu māksliniece - Rūta Kuplā. Atkal jau izrādē skanēs bezrūpīgā itāliešu tautasdziesma "Tiritomba" Edgara Lipora vai kvinteta "Bellacord" izpildījumā. Pirmizrāde 8.februārī notiks Vecrīgas klubā "Četri balti krekli", pēc tam teātris viesosies visā Latvijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu