“Viva La ... Mūzika” – jauns informatīvi izklaidējošs popmūzikas raidījums (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Žurnālists, grupas “Heaven” līderis un radio “Jūrmala” 99 FM DJ Mainots Vecvagars atgriežas Latvijas TV ēterā ar jaunu raidījumu par latviešu mūziku.

Pirmais informatīvi izklaidējošais popmūzikas raidījums “Viva La ... Mūzika” LTV1 ēterā būs redzams šā gada 25. janvārī plkst. 23.05!!! Šā raidījuma producents un vadītājs ir Mainots Vecvagars. Raidījums LTV1 ēterā skatāms būs reizi nedēļā - svētdienas vakaros pēc svētdienas filmas. 25. janvārī raidījumā “Viva La ... Mūzika” skatieties intervijas ar dziedātāju Viktoru Lapčenoku, grupas “Bordo Splash” dalībniekiem, festivāla “Bildes” organizatori Tiju Auziņu, būs arī konkurss sadarbībā ar “Prāta Vētru”, bet mūzikas ekspertu lomās iejutīsies Dace Volfa un Elita Drāke. Raidījuma veidotāji parūpējušies vēl par kādu pārsteigumu ... tas tiks atklāts tikai 25. janvāra raidījumā.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu