Visneatsaucīgākie autogrāfu sniedzēji - Kamerona Diaza un Brūss Viliss (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Starp kinozvaigznēm, kas nelabprāt sniedz autogrāfus faniem, par visneatsaucīgāko atzīta Holivudas aktrise Kamerona Diaza, no kuras žurnāla "Autograph Collector" sarakstā tālu neatpaliek arī Brūss Viliss. Faniem visnedraudzīgāko slavenību vidū tiek izcelta arī Demija Mūra, Ketrīna Zeta-Džonsa un Kristina Agilera.

"Kamerona nav nekas cits kā ragana, kad runa ir par autogrāfu došanu," apgalvo žurnāla redaktori. "Kamerona - tavi nenogurstošie centieni pastāvīgi noraidīt autogrāfu lūgumus beidzot ir atmaksājušies. Tu esi sliktākā no sliktākajām!" Autogrāfu nesniedzēju sarakstā otro vietu ieņem Brūss Viliss. "Vienīgā lieta, kas viņam neļauj ieņemt pirmo vietu sarakstā, ir tas, ka viņš tomēr paraksta dažus autogrāfus pirmizrādē, ja tā šķiet labvēlīga situācija sava tēla uzspodrināšanai," raksta žurnāls. "Pat vēl sliktāk - Brūss nebaidās kļūt vulgārs, kad viņš nevēlas parakstīties." Žurnāls velta kritiskas piezīmes arī dažiem citiem slinkākajiem autogrāfu devējiem. Demija Mūra. "Ir pagājis tik ilgs laiks kopš Demija sniegusi pēdējo autogrāfu, ka mums rodas aizdomas, vai viņa vispār vēl atceras, kā uzrakstīt savu vārdu!" "Gredzenu pavēlnieka" zvaigzne Orlando Blūms. "Orlando izvēlas savu ceļu tā, lai veiksmīgāk izvairītos no autogrāfu vācējiem - kā no sērgas." "Amerikāņu pīrāga" skaistule Šenona Elizabete. "Ja ārējo izskatu noteiktu personība, tad Šenona Elizabete būtu visneglītākā vecene Holivudā!" Dženeta Džeksone. "Mēģinājums lūgt Dženetai Džeksonei autogrāfu līdzinās mēģinājumam ielauzties Fortnoksā ar zobu bakstāmo!" Katerīna Zeta-Džounsa. "Maikla Duglasa kundze jau trešo gadu pēc kārtas iekļūst Holivudas izvairīgāko autogrāfu dalītāju sarakstā." Kristina Agilera. "Miesassargu cietokšņa ielenkta, Kristina dara visu iespējamo, lai būtu pārliecināta, ka ir tik izolēta no publikas, cik vien var."

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu