Humora šovs "Ak Kungs" beidz darbību. (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Populārais humora šovs "Ak Kungs" pēc četru gadu pastāvēšanas 31. maijā būs skatāms pēdējo reizi, un tā veidotāji nolēmuši pievērsties jauniem projektiem, šodien preses konferencē informēja raidījuma veidotāji.

Šovs "Ak Kungs", kas sākotnēji tika rādīts ar nosaukumu "Savādi gan", tika demonstrēts četrus gadus, un 31. maijā paredzēts rādīt tā pēdējo sēriju. "Mūsu reitingi šobrīd ir ļoti labi. LNT vēlas, lai mēs raidījumu turpinātu, bet mēs nolēmām, ka gribam beigt tad, kad mūs vēl nemet ārā pa durvīm. Mūsu galvas ir pilnas jaunām idejām, bet esam nolēmuši aiziet laicīgi un veidot citus projektus," lēmumu komentēja raidījuma producents un vadītājs Viesturs Dūle. Četru gadu laikā raidījuma veidotāju kolektīvs mainījies vairākkārt, bet šobrīd tajā darbojas aktieri Viesturs Dūle, Valters Krauze, Dagmāra Legante, Aldis Kalniņš, Baiba Sipeniece, režisori Krišs Ozols un Kristaps Streičs un citi. Baiba Sipeniece, kas raidījumā "Ak Kungs" piedalās tikai gadu, tā darbības izbeigšanu komentēja dalīti: "Es tikai tagad "iešūpojos" un biju pārsteigta, ka jābeidz darbs. Taču mūsu darbs turpināsies un, ja kādam, kuru mēs bieži "vilkām uz zoba", šķiet, ka viņš tagad varēs atviegloti uzelpot, pasakiet viņam - lai necer." "Ak Kungs" veidotāji nolēmuši jau tuvākajā laikā uzņemt divas spēlfilmas un nenoliedz, ka, iespējams, veidos kādu jaunu raidījumu.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu