Latviju apciemo “Universal Music” šefi.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

19.martā un 20.martā oficiālā vizītē Latvijā uzturēsies divas augstas “Universal Music” amatpersonas – “Universal Music International” viceprezidents Tomass Hedstroms (Thomas Hedstrom) un “Universal Russia” prezidents Deivids Džanks (David Junk).

20.martā Hedstroms un Džanks tiksies ar Valsts policijas vadību, lai pārrunātu jautājumus, kas saistīti ar intelektuālā īpašuma aizsardzības problēmām – kontekstā ar regulāro kritisko Eiropas Savienības doto novērtējumu cīņai pret intelektuāla īpašuma pārkāpumiem Latvijā, kā arī par sarežģīto, lēno un neefektīvo juridisko procesu, lai mūzikas ierakstu oficiālie izplatītāji varētu aizsargāt savas tiesības. Šajās sarunās piedalīsies arī “Universal Music” licences uzņēmuma Baltijas valstīs, Igaunijas kompānijas "MT Holding" vadītājs Svens Ābreldāls (Sven Aabreldaal), SIA “AndroMedia”, “MT Holding” pilnvarotās kompānijas Latvijā vadītājs, Latvijas Mūzikas producentu apvienības valdes loceklis Andris Berķis un zvērināts advokāts Ģirts Rūda. "Universal Music Group" aptver aptuveni ceturto daļu no pasaules mūzikas tirgus un ir ietekmīgākā mūzikas kompāniju apvienība pasaulē. Tās sastāvā ir ierakstu firmas "Polydor, Universal", "MCA", "Interscope Geffen A&M", "Mercury", "Island", "Def Jam", "Motown", "Verve", "Decca" u.c. ”U2”, “Tatu”, Eminem, “Limp Bizkit”, Eltons Džons, Braiens Adamss, “Bon Jovi”, Stings, "Mettalica” ir tikai neliela dala no plaša mākslinieku klāsta, kuru ierakstus izdod un izplata "Universal Music Group".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu