LNT MŪZIKAS VIDEO atklāj trešo sezonu. (13)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

24. janvārī pulksten 20.00 Sapņu fabrikā (Lāčplēša ielā 101) notiks „LNT MŪZIKAS VIDEO” 2003. gada atklāšanas šovs, kas vienlaikus būs arī unikāls kikboksa mačs starp realitātes šova „Fabrika” zvaigzni Cukuriņu un divkāršo pasaules čempioni kikboksā Lindu Morozu.

Pēc „LNT MŪZIKAS VIDEO” apbalvošanas ceremonijas, kas TV bija skatāma 31. decembrī un Vecgada vakarā pie TV ekrāniem pulcēja lielu skatītāju skaitu, 24. janvārī „LNT MŪZIKAS VIDEO” atklās savu trešo sezonu. Koncertā uzstāsies 10 Latvijas mūziķi, tostarp "Caffe", "C-Stones", Lauris Reiniks, Ivo Fomins ar Tomasu Kleinu, "Kaimiņi", Gacho u.c skatuves mākslinieki. Arī šogad mūziķi „LNT MŪZIKAS VIDEO” sacentīsies par iespēju iegūt mērķdotācijas videoklipu uzņemšanai. Uzvarētājus noteiks skatītāju balsojums koncerta TV pārraidē „LNT” kanālā 27.janvārī. „LNT MŪZIKAS VIDEO” atklāšanas šovu papildinās unikāls kikboksa mačs starp realitātes šova „Fabrika” zvaigzni Cukuriņu un divkārtējo pasaules čempioni kikboksā Lindu Morozu. Cīņa solās būt spraiga, jo abi dalībnieki nolēmuši cīnīties līdz pilnīgai uzvarai. Pasākuma norises vieta – Sapņu fabrika - nav izraudzīta nejauši. „LNT MŪZIKAS VIDEO” režisors Igors Linga zina teikt, ka spraigai kikboksa cīņai nepieciešamas telpas, kas rada mazliet mežonīgu un dirty stila atmosfēru: „Sapņu fabrika ir ideāla vieta šim šovam. Tradicionālo skatuvi šoreiz papildinās arī boksa rings un daudz citu atribūtu, kurus līdz šim esam redzējuši tikai amerikāņu gangsteru filmās. Kāpēc gan kaut ko tādu nevarētu radīt tepat uz vietas?” „LNT MŪZIKAS VIDEO” ir populārs TV šovs Latvijā un tiek veidots kopš 2001. gada aprīļa. Tajā piedalījušies daudzi Latvijas populārākie mūziķi, un šova TV pārraides vienmēr pie ekrāniem pulcējušas plašu skatītāju loku. 2003. gadā „LNT MŪZIKAS VIDEO” koncerti tiks papildināti ar izklaides šoviem, kuros piedalīsies sabiedrībā pazīstami cilvēki. Koncertu TV ierakstos skatītāji varēs redzēt arī jautrus sižetus no „LNT MŪZIKAS VIDEO” aizkulisēm. Arī šogad „LNT MŪZIKAS VIDEO” vadītāji būs skatītāju iemīļotās „LNT” sejas - Dagmāra Legante, Gvido Linga un Māris Grigalis. „LNT MŪZIKAS VIDEO” šogad tiek veidots sadarbībā ar „Loreal” un „Laima”. Pasākuma apmeklētājiem atbalstītāji sarūpējuši interesantus pārsteigumus ar iespējām tikt pie vērtīgām balvām. Biļetes uz „LNT MŪZIKAS VIDEO” atklāšanas šovu iepriekšpārdošanā par vienu latu var iegādāties mūzikas veikalos „Randoms”, u/v „Centrs”, t/p „Alfa”, t/c „Dole” un Kongresu nama kasēs. P.S. Ir zināms, ka visas biļetes jau ir izpārdotas...

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu