Doma laukumā notiek koncerts ar populāru Latvijas mūziķu piedalīšanos.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien, pirmajos Ziemassvētkos, Doma laukumā plkst.17 notiks koncerts "Dziedi kopā ar zvaigznēm", kurā populāri latviešu mūziķi dziedās Ziemassvētku dziesmas un aktieri stāstīs Kārļa Skalbes pasakas.

Kompānijas BDG sabiedrisko attiecību menedžere Liliāna Ozoliņa aģentūru LETA informēja, ka šajā koncertā Latvijas mūziķi parādīsies sev nepierastā ampluā, piemēram, Juris Kaukulis no grupas "Dzelzs vilks" dziedās dziesmu "Circenītis aizkrāsnē", Gvido Linga - dziesmu "Zvaniņš skan", Jānis Grīnvalds no grupas BTH - dziesmu "Uzsniga sniedziņš balts". Koncertā piedalīsies arī reperis Ozols, "Riga Rec Mc''s" un Fredijs, Yana Kay, Mārtiņš Freimanis, Ance Krauze, Verners no "F[ei]k", Olga Rajecka, Ilze Kalve, Lauris Reiniks, Margarita Vilcāne, Arnis Miltiņš, Ojārs Grīnbergs, Normunds Rutulis, "4.Elements" un Linda Leen. Programmu aranžējis Arnis Mednis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu