Silvestrs Stallone raksta scenāriju sestajai "Rocky" filmai .

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Holivudas veterāns Silvestrs Stallone piekritis uzrakstīt scenāriju sestajam filmas "Rocky" turpinājumam. Pēdējā no šīs asa sižeta sērijas filmām iznāca pirms 12 gadiem un piedzīvoja komerciālu izgāšanos.

Arī pats Stallone, iespējams, atgriezīsies Rokija lomā, lai atveidotu no aktīvā sporta aizgājušo varoni, kurš boksa ringā atgriežas pēdējai cīņai. Stāstā par Rokiju nevienam nezināmais bokseris kļūst par smagsvara pasaules čempionu, taču filmas piektajā sērijā viņš nolemj kārt boksa cimdus vadzī. Tomēr jau gadiem virmo sarunas par iespējamo filmas "Rocky" turpinājumu. Tagad studija MGM ir apstiprinājusi, ka Stallone raksta scenāriju filmai, kura tikšot veidota līdzīgi kā pirmā maza budžeta sērijas filma. Stallone ir uzrakstījis scenārijus un pats atveidojis galveno lomu visās piecās iepriekš uzņemtajās "Rocky" filmās. Pirmajā filmā aktierspēle un scenārijs atnesa viņam divas ASV Kinoakadēmijas balvas "Oskars" nominācijas. Šī 1977.gadā Stallone arī saņēma labākā režisora "Oskaru", pārspējot Martina Skorsēzes "Taxi Driver". Filma tika uzņemta par apmēram miljonu dolāru, savukārt tās kases ieņēmumi sasniedza 220 miljonus. Visas "Rocky" filmas nopelnīja vairāk nekā 100 miljonus dolāru, izņemot pēdējo - 1990.gadā uzņemto filmu, kuras kases ieņēmumi sasniedza tikai 40 miljonus dolāru. Studija MGM "Rocky 6" vēlas uzņemt kā maza budžeta filmu, jo piedzīvojusi lielus zaudējumus ar tādām pēdējā laika neveiksmēm kā Džona Vū "Windtalkers" ("Vēja valoda"). Veidot turpinājumu kompāniju pārliecinājis tas, ka aizgājušo gadu filmas joprojām labi nopelna ar DVD un videospēļu versijām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu