"Mumij Troļ" koncertā - Ķīpsalas halles apmeklētāju rekordskaits.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pazīstamās Krievijas popgrupas "Mumij Troļ" koncertā Rīgā Ķipsalas izstāžu hallē sestdien bija pulcējušies vairāk nekā 8500 grupas fanu.

Tas ir lielākais klausītāju skaits, kāds jebkad bijis šajā hallē roka koncerta laikā, BNS pastāstīja koncerta rīkotāju "Makroconcert" pārstāvis Mārtiņš Kalējs. Sestdien notikušais koncerts bija pēdējais grupas jaunā albuma "Meamuri" koncertturnejā. Beidzot koncertu, grupas līderis Iļja Lagutenko uzrunāja publiku, sakot "paldies par iespēju nospēlēt pēdējo koncertu šai tūrē, savā visiemīļotākajā pilsētā. Es nepārspīlēju, citur es tā nesaku." Viesojoties Latvijā, "Mumij Troll" kļuva par pirmo Krievijas grupu, kurai Latvijā tika piešķirts Zelta disks par vairāk nekā 4000 legāli pārdotiem albuma "Meamuri" eksemplāriem. Liela daļa grupas jaunākā albuma "Meamuri" dziesmu ierakstītas "Upes" skaņu ieraksu studijā Siguldā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu