Šonedēļ Jelgavā un Rīgā koncertēs "Mumij Troļ".

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šonedēļ ar koncertiem Jelgavā un Rīgā kārtējo reizi viesosies populārā Krievijas grupa "Mumij Troļ". Ja vēlaties mūziķiem ko teikt, jau laicīgi nesiet vēstules uz "Upes" veikalu Vāgnera ielā, kur joprojām darbojas "MT" pastkastīte.

Grupa "Mumij Troļ" 29.novembrī koncertēs Jelgavas klubā "Tonuss", kurā apmeklētāji varēs iekļūt jau no plkst.21. Koncerts sāksies pusnaktī. Savukārt 30.novembrī grupas koncerts notiks Rīgā, Ķīpsalas hallē. Ieeja koncertā būs no plkst.18.30. Koncerta organizētāji norāda, ka centrālā Ķīpsalas izstāžu halles ieeja būs slēgta un iekļūšana koncerta norises vietā tiks organizēta pa sānu ieeju. Ap plkst.20 uz skatuves kāps Horens Big Fish, un pēc viņa 20 minūšu uzstāšanās uz skatuves kāps grupa "Mumij Troļ". Koncerts ilgs līdz plkst.22. Pēc tam koncerta organizētāji aicina skatītājus neizklīst, bet palikt Ķīpsalā, kur dīdžeju parāde izpildīs "Mumij Troļ" remiksus. Kompānija "Makroconcert" informē, ka koncerta norises dienā, 30.novembrī, viens no Ķīpsalas izstāžu halles piebraucamajiem ceļiem tiks remontēts. Rīkotāji atvainojas par sagādātajām neērtībām un, ja iespējams, uz koncertu lūdz ierasties bez automašīnām. Tā rīkoties koncerta rīkotāji iesaka arī tādēļ, ka koncerta laikā būs iespējams nobaudīt "Cēsu alu". Kompānija "Makroconcert" organizē grupas "Mumij Troļ" preses konferenci, kas notiks šā gada 29.novembrī plkst.15 Vecrīgas mūzikas veikalā "Randoms", Kaļķu ielā 4. Grupu, kas tika nosaukta par "Mumij Troļ", tās līderis Iļja Lagutenko dibināja 1983.gadā. Pirmā "Mumij Troļ" uzstāšanās Rīgā notika ar programmu "Morskaja" 1997.gadā klubā "Zero Zone", arī vēlāk grupa vairākkārt koncertējusi Rīgā, uzstājusies Valmierā, Jelgavā, Tukumā, Daugavpilī un Liepājā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu