Grupai “Heaven” iznāks jauns singls.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šajā nedēļā grupas "Heaven" dalībnieki Mainots Vecvagars, Jānis Riekstiņš un Sanita Višinska ierakstīja kārtējo radio singlu krievu valodā, kas radiostacijās varētu sākt rotēt jau pēc divām nedēļām. Dziesmas nosaukums ir "Skaži mņe da" (“Saki man jā”).

Singla mūziku ir sacerējusi Ilze Kalve (“Pamatinstinkts”), bet teksta autors ir Aleksandrs Orlovs. Šis būs jau ceturtais grupas radiosingls. Iepriekšējie divi “Pozovi meņa” un “Postoj” skan arī Krievijā. Septembrī un oktobrī grupa “Heaven” sniegs koncertus visā Latvijā, bet novembrī nāks klajā viņu pirmais albums. Dziesmas tajā būs tikai krievu valodā. Savukārt decembrī “Heaven” plāno koncertus Lietuvā un Igaunijā, kā arī Maskavas lielākajos naktsklubos. Tāpat grupa paredz ierakstīt dziesmu versijas angļu valodā, viena no kurām varētu būt speciāli “Eirovīzijas” dziesmu konkursam, kā arī veikt kādas Raimonda Paula dziesmas remiksu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu