Mumij Troļļ jauns singls un video angliski.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Grupa Mumij Troļļ, kura ir bieži viesi Latvijā un kuru pazīst tikpat kā visi Latvijas klausītāji, šoreiz nedzied latviski, bet 20. februārī izlaidīs singlu “Lucky Bride?” angliski. Šis būs grupas pirmais singls, kurā netiek dziedāts krieviski.

Jaunais singls “Lucky Bride?” ir visiem labi zināmās dziesmas "Невеста?" no albuma "Точно Ртуть Алоэ" angliskotā versija. Šo jauno singlu Mumij Troļļ izlaiž kopējiem spēkiem ar savu dāņu aģentūru “Troldelyd” un vienu no lielākajiem Skandināvijas leibliem “Playground”. Mumij Troļļ sava jaunā singla veiksmi sākotnēji pārbaudīs uz mums, baltiešiem, un Skandināvijas auditoriju. Tālākais ceļš uz Eiropas mūzikas tirgu būs likumsakarīgs. Domājams, ka viena no varenākajām Krievijas mūzikas zvaigznēm ar šo singlu ātri iekaros popularitāti ne tikai tirgū, kur jau to pazīst, bet arī atlikušajā Eiropas daļā. Bez dziesmas “Lucky Bridge?” singlā atrodami šīs dziesmas divi remiksi, kurus remiksējuši populārais Dānijas elektroniskās mūzikas duets Filur un itāļu dīdžeji Dj Peace un Dj Sextasy, dziesmas instrumentālā versija, kā arī videoklips, kuru kā ierasts Mumij Troļļ veidojuši Latvijas studijā “Vilks Filma”. Mumij Troļļ savu jauno singlu jau nākamajā nedēļā gatavojas prezentēt Grenlandē. Grupas līderis Iļja Lagutenko grupas mājaslapā skaidro, ka Grenlande ir labs placdarms starp divām pasaulēm - starp Eiropu un Ameriku. Koncerts notiks Grenlandes pilsētiņas Nuk kultūras centrā “Katuaq” 23. februārī. Vēlāk Mumij Troļļ gatavojas koncertēt Kopenhāgenā, Stokholmā un Helsinkos. Vai Krievijas mūzikas zvaigznes gatavojas ierasties arī Latvijā, vēl nav zināms.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu