Robertsa, Krūzs un Henkss atzīti par Holivudas finansiāli spēcīgākajām zvaigznēm.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Izdevuma "Hollywood Reporter" tā sauktajā "StarPower 2002" aptaujā, kurā savu viedokli izteikuši 114 lielāko kinostudiju un neatkarīgu kompāniju vadītāji, kā arī finansisti un dažādi industrijas pārstāvji visā pasaulē, kinoaktieri Džūlija Robertsa, Toms Krūzs un Toms Henkss atzīti par finansiāli spēcīgākajām Holivudas zvaigznēm.

Džūlija Robertsa ir pirmā sieviete, kas ieņem augstāko pozīciju un vienīgā ir pārstāvēta 10 finansiāli spēcīgāko slavenību sarakstā. Iepriekšējo reizi, kad izdevums veica aptauju 1999.gadā, Robertsa tika ierindota astotajā vietā. Aptaujā netika vērtēta tikai kinoaktieru veiksme filmu kases ieņēmumu ziņā, bet arī spēja piesaistīt līdzekļus un izplatīt filmas sava vārda dēļ. ASV Kinoakadēmijas balvas "Oskars" saņemšana tiek uzskatīta par ievērojamu pamatu finansiālai veiksmei, jo tādā brīdī aktieri ievēro miljards cilvēku visā pasaulē. Pagājušā gadā "Oskara" balvu ieguva Robertsa par lomu filmā "Erin Brockovich". Filmas "Gladiator" zvaigzne Rasels Krovs, kurš arī pērn ieguva balvu kā labākais aktieris, šogad ierindots septītajā vietā, lai gan 1999.gadā 130 slavenību sarakstā viņš atradās kaut kur viducī. Aptaujā tika aplūkoti 1000 kinoaktieri un veiksmīgākajiem tiek piešķirti punkti. Gan Robertsa, gan Krūzs, gan Henkss katrs saņēma maksimālos 100 punktus. Viņiem seko Mels Gibsons, Džims Kerijs, Džordžs Klūnijs, Rasels Krovs, Harisons Fords, Brūss Viliss un Breds Pits ar deviņdesmit un vairāk punktiem. Nākamā sieviete pēc Robertsas ir Sandra Buloka, kura saņēmusi 87,28 punktus. Savukārt Kamerona Diaza seko ar 84,87 punktiem, Nikola Kidmena ar 84,65 punktiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu