Braiens Adamss Valentīna dienu svinēs Igaunijā.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kanādiešu popmūzikas zvaigzne Braiens Adamss savas Eiropas koncerttūres ietvaros 13. februārī uzstāsies Igaunijā ar īpašu Valentīna dienas koncertu. Koncerts notiks šā gada 13. februārī “Saku Suurhall”.

Šī būs jau trešā reize, kad Braiens Adamss viesosies Igaunijā. Šoreiz mākslinieks ieradīsies ar savu skaņas un gaismas tehniku. Koncerta programmā, kas ilgs aptuveni divas stundas, skanēs populārākās mūziķa dziesmas. Latvijā uz šo koncertu biļetes iespējams iegādāties koncertaģentūras „FBI” mājaslapā, mūzikas veikalos „M Daile” un tūrisma aģentūrā “Kolumbs Juniors”. Koncerta biļešu cena – 15 Ls (stāvvietas) un 22 Ls (sēdvietas). Braiens Adamss mūziķa karjeru sāka astoņdesmito gadu sākumā. Dziedātājs radio topus un klausītāju sirdis iekarojis ar tādām kompozīcijām kā “(Evertyhing I Do ) I Do It For You”, “Heaven”, “All For Love”, “Have You Ever Really Loved A Woman” un citām. Braiens Adamss saņēmis "Grammy" un Amerikas Mūzikas godalgas, kā arī vairākas reizes ticis nominēts Amerikas Kinoakadēmijas godalgai par labāko filmu mūziku.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu