Britnija Spīrsa tomēr nav visbezgaumīgākā slavenība pasaulē.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Britu televīzijas šova vadītāja Anna Robinsone bezgaumībā pārspējusi popzvaigzni Britniju Spīrsu un atzīta par pasaulē vissliktāk ģērbto sievieti.

Holivudas dizainers Kriss Blekvels, kurš vissliktāk ģērbto slavenību sarakstu veido jau 42 gadus, izteicies, ka šova "The Weakest Link" vadītāja drīzāk līdzinās Harijam Poteram, kurš ietērpts sieviešu drānās. Modes kritiķis norādījis, ka no Spīrsas apspīlētajos apģērbos redzami tikai apaļumi. Trešās vietas ieguvēju franču aktrisi Žiljetu Binošu Blekvels nodēvējis par augstās modes katastrofu un ceturtajā vietā ierindojis visas trīs kičīgās grupas "Destiny''s Child" dalībnieces. Dziedātāja Bjorka, kurai "Oskara" balvu pasniegšanas ceremonijai tika modelēta kleita ar gulbja līdzību, tika nosaukta par Gulbju ezera kļūdu. Monako princeses Stefānijas garderobei esot "kodolatkritumu valdzinājums". Aktrise Keita Hadsone "līdzinās ciklona upurim no "OK Corral"", savukārt prinča Čārlza draudzene Kamilla Pārkere Boulza "sevī apvieno paplukuša Jorkšīras pudiņa stilu".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu