Klūnijs gatavojas režijas debijai.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pazīstamā aktiera pirmais režijas mēģinājums sauksies “Confessions of a Dangerous Mind” un būs veltīts aktuālai mūsdienu tēmai – algoto slepkavu rīcības motīviem.

Topošās filmas pamatā ir ilggadīga algota slepkavas Čaka Berisa memuāri, kuros noziedznieks mēģina izskaidrot motīvus, kādi vada cilvēku, lai ar vēsu prātu un aprēķinu nogalinātu otru. Kā izrādās, nozīme ir ne tikai naudai. Džordžs Klūnijs tomēr nespēj atteikties no aktiera pienākumiem, tāpēc ne vien būs “Confessions of a Dangerous Mind” režisors, bet arī producents un CIP aģenta atveidotājs. Slepkavas lomā darbosies Sems Rokvels, bet par viņa partneres tēlotāju pagaidām ir pretrunīga informācija. Tā varētu būt vai nu Nikola Kidmena, vai Drū Berimora. Kino vajadzībām memuārus pārrakstīja scenārists Čārlijs Kaufmans (“Būt Džonam Malkovičam”). Savām 39 kino lomām Džons Malkovičs jau pievienojis arī piecu filmu producenta pieredzi. Pirms nokļūšanas kino Malkovičs vairākus gadus strādāja televīzijā un vadīja ziņu izlaidumus, kā arī itin populāru šovu. No televīzijas viņš aizgāja, lai piekāptos sava tēva televīzijas karjeras priekšā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu