Drū Berimora gatavojas melnajai komēdijai.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kopā ar Benu Stilleru Drū Berimora apstiprināta galvenajai lomai komēdijā “Duplex” par kādu pārīti, kuri ir gatavi darīt jebko, lai tikai apmestos uz dzīvi lieliskos apartamentos.

Sarkastiskās komēdijas “Duplex” scenāriju sarakstījis Lerijs Doils, kurš savulaik bija kā scenārists, tā producents divām “Simpsonu” filmām (“Simpsons Bible Stories" un "Wild Barts Can''t Be Broken"). Par režisoru pieaicināts Gregs Motola. Filmas centrā ir itin enerģisks pārītis, kuri nolūkojuši kādu lielisku dzīvokli Ņujorkā, tikai viena bēda – tajā jau dzīvo kāda paveca sieviete. Loģiskākais risinājums abiem šķiet vecās kundzītes noslepkavošana. Ņemot vērā, ka gan Bens Stillers, gan Drū Berimora ir piedalījušies vairākās veiksmīgās komēdijās, kaut līdz šim ne reizi nav spēlējuši kopā, “Duplex” varētu izdoties. Abi aktieri nolēmuši ne vien nospēlēt lomas, bet arī būt topošās lentes līdzproducenti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu