Širlija Mensone nebaidās stāstīt patiesību.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Populārās grupas “Garbage” vokāliste Širlija Mensone intervijā avīzei “Edinburgh Evenings News” izklāstīja savas domas par to, kāpēc tiek izveidotas un uzturētas pusaudžu grupas.

Širlija uzskata, ka šo jauno mūziķu grupu izveidošanai nav nekāda sakara ar mūziku. Patiesībā tas esot labs aizsegs producentiem pedofiliem, kuri neģēlīgi izmanto savu varu. Pēc Širlijas domām, tīņu grupas atrodoties "vecu, perversu veču" parādu verdzībā. Viņa apgalvo, ka šādas grupas tagad ik uz katra soļa saskaras ar savu menedžeru pedofilu egoismu un tā vietā, lai nodarbotos ar mūziku, viņi apmierina šo perverso tipu iegribas. “Aiz mūzikas biznesa stāv četrdesmitgadīgi cilvēki. Tas viss atgādina drausmīgu pedofilu mafiju. Šai mūzikas industrijai nav nekā kopēja ar mīlestību pret mūziku. Visa lieta šeit slēpjas pieaugušu pederastu patmīlībā, kuri tikai rūpējas par savu varenību un dolāru banknotēm,” uzskata Širlija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu