MTV kino balvas saņem tie paši: "Gladiators", Robertsa un Krūzs.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Desmitajā mūzikas kanāla MTV kino balvu pasniegšanas ceremonijā par labāko lenti nosaukts Ridlija Skota “Gladiators”, kurš izkonkurēja “Hanibālu”, “Tīģeri un drakonu”, “X cilvēkus” un “Ērinu Brokoviču”.

Pēc MTV skatītāju domām, Džūlija Robertsa ir labākā šā gada aktrise, ne velti viņa pavisam nesen par Ērinas Brokovičas lomu saņēma “Oskaru”. Savukārt aktieru konkurencē uzvarēja Toms Krūzs ar galveno lomu grāvējā “Neiespējamā misija 2”, par ko arī saņēma “Zelta popkorna” balvu. Jau labi zināmais un Rīgā rādītais īpatnējais traģikomiskais trilleris “Jaunavu pašnāvības” atnesa labākās debijas balvu režisorei un Frensisa Forda Kopolas meitai Sofijai Kopolai. Īpašiem kino trikiem veltīto popkornu piešķīra “Tīģerim un drakonam” (veiklākais kautiņš) un “Neiespējamajai misijai 2” (labākā pakaļdzīšanās aina). Gada kino ļaundara balvu MTV skatītāji atvēlēja nevis Entonija Hopkinsa Hanibālam vai Vinsenta d’Onufrio maniakam no filmas “Šūna” (kuru pie mums rādīja ar kļūdaini tulkotu nosaukumu “Gūstā”), bet gan mūžam mainīgajam Džimam Kerijam par lomu lentē “Kā Grinčs nozaga Ziemassvētkus”. Kamerona Diaza ne vien tika atzīta par plastiskāko dejotāju ("Čārlija eņģeļi"), bet arī kopā ar pārējām kolēģēm šai pašā projektā Lūsiju Ljū un Drū Berimoru saņēma veiksmīgākā aktieru ansambļa balvu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu