Vilems Dafo plāno piedalīties "Desperado" turpinājumā .

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"Oskara" balvai nominētais aktieris Vilems Dafo lemj par piedalīšanos filmas "Desperado" turpinājumā līdzās aktierim Antonio Banderasam.

Dafo šobrīd filmējas kinolentē "Spider-Man" ar Tobija Makgvaira un Kirstenas Danstas piedalīšanos. Banderass 1995. gada filmas "Desperado" turpinājumā sadarbojas ar režisoru Robertu Rodrigesu. Kinoprojektam, kura uzņemšana tiks sākta Meksikā, dots nosaukums "Once Upon a Time in Mexico". Šī būs jau trešā Rodrigesa latīņamerikāņu asa sižeta filma pēc 1992. gadā uzņemtās "El Mariachi", kurai sekoja "Desperado". Lai gan "Desperado" būtībā bija tā pati "Mariachi", tikai mazpazīstamo aktieru vietā uz ekrāna ar ģitāru un ieročiem rosījās siržu lauzējs Banderass. Viņam līdzās meksikāņu zvaigzne Selma Hajeka. Rodrigess atzīst, ka abas filmas var pielīdzināt itāļu režisora Serdžio Leones klasiskajiem vesterniem ar Klinta Īstvuda piedalīšanos "A Fistful of Dollars" un "For a Few Dollars More". "Once Upon a Time in Mexico" ir brīva Leones vesterna "The Good, the Bad, and the Ugly" versija. Filmas nosaukums, acīmredzot ņemts no divām citām Leones filmām "Once Upon a Time in the West" un "Once Upon a Time in America". Filmā paredzētas lomas arī Hajekai, Mikijam Rurkam un Kventinam Tarantino, kurš spēlēja Rodrigesa filmās "Desperado" un "From Dusk Till Dawn", raksta laikraksts "The Hollywood Reporter". Rodrigess, kura filma "Spy Kids" guvusi ievērojamus panākumus, pavēstījis, ka vēlas atgriezties pie "piezemētāka, netīrāka un eksperimentālāka filmēšanas stila, līdzīgi kā "El Mariachi"". Rodrigess jauno filmu plāno uzņemt mazāk nekā 30 dienās par mazāk nekā 30 miljoniem dolāru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu