Pavaroti kopā ar "Deep Purple" un Tomu Džonsu dzied Afganistānas bērniem .

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Slavenais itāliešu opertenors Lučāno Pavaroti otrdienas vakarā Modenā notikušajā Afganistānas bērniem veltītajā labdarības koncertā dziedāja kopā ar britu kulta grupu "Deep Purple" un velsiešu zvaigzni Tomu Džonsu.

Klausītāju ovācijas izpelnījās pasaulslavenā ārija "Nessun Dorma" no Džakomo Pučini operas "Turandota", ko Pavaroti nodziedāja kopā ar "Deep Purple" zvaigzni Ianu Gilanu. Savukārt kopā ar Džonsu operzvaigzne dziedāja leģendāro dziesmu "Delilah", savus pantus izpildot itāliešu valodā. Pavaroti uzstājās kopā arī ar soula leģendu Beriju Vaitu, britu meiteņu grupu "Bond", dziedātāju Anastasiju un grupu "Morcheeba". Tradicionālā labdarības koncerta "Pavaroti un draugi" zvaigznes bija Holivudas aktieru pāris Maikls Duglass un Ketrina Zeta-Džonsa, kuri uzdeva toni visam vakaram, uznākot uz skatuves ar grupu afgāņu bērnu. No koncerta iegūtie līdzekļi tiks izlietoti, lai atvieglotu afgāņu bēgļu likteni Pakistānā. "Mēs esam šeit, lai dotu šiem bērniem nākotni," teica Duglass un ievadīja koncertu ar aicinājumu: "Lai skan mūzika, maestro!" Prominento viesu vidū koncertā tika manīti arī itāliešu dziedātājs Cukero un modes dizainere Donatella Versače. Savulaik Pavaroti ir uzstājies kopā ar grupas "U2" līderi Bono, Džordžu Maiklu un grupu "Spice Girls". Viņš izteicis cerību nākotnē uz skatuves atrasties arī līdzās Madonnai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu